Stage lopen bij Avian Thuiszorg

Sollicitant

Je opleiding in de praktijk

Avian Thuiszorg biedt zorg aan mensen in onder andere de regio Breda, Tilburg, Roosendaal, Bergen op Zoom, Rotterdam en Den Haag.

Avian Thuiszorg is een erkend leerbedrijf. Wij hebben voor alle beroepsopleidingen in de zorg een stageplek op maat, van snuffelstage tot afstudeerstages. Dus ook voor jou! Bij ons kun je  ervaren hoe je opleiding in de praktijk werkt. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en we zorgen voor een gedegen begeleiding. 
Na je aanmelding bij Avian Thuiszorg zoeken we samen met jou naar de beste stageplek. We houden rekening met je voorkeuren zoals de cliëntengroep (ouderen of verstandelijk gehandicapten of in de dagbesteding) en de locatie.
Overigens vinden wij het niet alleen belangrijk dat jij leert van ons, wij willen ook leren van jou! Als stagiair breng je tenslotte ook kennis, vaardigheden en nieuwe inzichten mee en daarmee doen wij ons voordeel. Zo werkt het twee kanten op. Daarom zijn ook studenten die een onderzoeksstage doen in het kader van hun opleiding, bijvoorbeeld voor een afstudeertraject, meer dan welkom bij ons.
We organiseren ook maatschappelijke stages voor middelbare scholieren, die bij ons kunnen leren wat vrijwilligerswerk inhoudt.

Contact met Avian Thuiszorg

Je kunt je aanmelden door een sollicitatiebrief met motivatie te sturen en een CV  toe te voegen. Word je collectief door je school geplaatst? Neem dan contact op met je stagebegeleider op school.

Als je eerst wat meer wil weten over Avian Thuiszorg, kijk dan op onze website

Je kunt ook altijd even bellen met de 085 067 0007

MBO/HBO opleidingen:

Studenten van de volgende beroepsopleidingen kunnen solliciteren naar stageplaatsen:

  • Verzorgende IG
  • Verzorgende IG/MZ (combitraject)
  • Verpleegkundige MBOV / HBOV
  • Maatschappelijke Zorg niveau 3
  • Maatschappelijke Zorg niveau 4
  • Social Work

Volg je een andere opleiding of wil je een onderzoek doen in het kader van je afstudeeropdracht, neem dan telefonisch contact op.

Wij zijn bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 08:30-17:00 en op  085 067 0007 of via info@avianthuiszorg.nl.