Missie en visie

Wij staan voor betrouwbare professionele zorg- en dienstverlening in eigen taal en cultuur. Wij leveren zorg en hulp aan IEDEREEN die dit nodig heeft. In onze visie blijven mensen met een functiebeperking of chronische ziekte zelfverantwoordelijk voor de invulling van hun leven en daarmee ook voor de zorg en ondersteuning die zij wensen. Binnen de grenzen van onze mogelijkheden proberen we altijd zo goed mogelijk in te spelen op de vragen van onze cliënten.

Dit doen wij onder het motto: Wij zijn uniek en onze cliënten ook!

  • AvianThuiszorg wil een maatschappelijk betrokken organisatie zijn, die haar bijdrage wil leveren aan de basisbehoefte van de mens wat betreft: zorg, de kwaliteit van het leven en het welzijn van de cliënt.
  • Avian Thuiszorg wil een organisatie zijn die positief bekend staat. Wij zijn trots op wat wij doen en dit willen we ook naar buiten uitstralen.
  • Avian Thuiszorg wil een werkgever zijn waar medewerkers zich prettig en gerespecteerd voelen en graag (komen en blijven) werken. De medewerkers zijn trots op de organisatie en weten dat zij hiertoe bijdragen.
  • Avian Thuiszorg wil alles vergemakkelijken voor de partijen met wie zij samenwerkt en voert dit door in bijna alle processen, door deze digitaal te organiseren.