Open sollicitatie

Wij komen altijd graag in contact met goed gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Dus heb je opleidingen in de branche gevolgd, ervaring op het  gebied van thuiszorg en vind je het leuk om bij Avian Thuiszorg te komen werken laat het ons dan weten.

Graag ontvangen wij je CV en motivatie.

Voor vragen kun je contact opnemen met Avian Thuiszorg via 085 067 0007 of  info@avianthuiszorg.nl.

Bel gerust of stel je vraag via e-mail of chat functie op website.

Waar ga je werken?

Avian Thuiszorg is een middelgrote thuiszorgorganisatie in Breda die zich richt op verpleging, verzorging en begeleiding van cliënten in de regio West-Brabant en Zuid-Holland. Door ons zorgaanbod bieden wij de cliënt de mogelijkheid om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Wij doen dit met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt, en in samenwerking met andere zorgverleners. Hierbij staan de eigen kracht en de eigen mogelijkheden van de cliënt centraal.

Samen zorgen we voor een werkomgeving waarin iedereen met plezier aan het werk gaat, zodat onze mensen trots en energiek kunnen zijn. Avian Thuiszorg is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief.

Online open dag 2020

Wil je alvast een kijkje nemen bij Avian Thuiszorg? Graag hadden we je uit willen nodigen op onze locatie tijdens een open dag. Als gevolg van de coronamaatregelen was dat niet mogelijk. We nodigen graag uit op onze online open dag 2020.