Open dag 2020

Geen Open Dag bij Avian Thuiszorg

wel online binnenkijken

Met trots hadden wij u onze nieuwe locatie aan de Paardeweide 8 in Breda willen tonen. Vanwege de coronamaatregelen ging de geplande Open Dag bij Avian Thuiszorg dit jaar echter helaas niet door. Dat vinden wij heel jammer!

Graag hadden wij ook dit jaar weer mooie ontmoetingen gerealiseerd tussen cliënten, mantelzorgers, studenten, medewerkers en andere geïnteresseerden.

Toch willen wij u graag binnen laten kijken bij Avian Thuiszorg.

Locatie paardeweide 8 Breda

Sinds november 2019 is Avian Thuiszorg gevestigd aan de paardeweide 8 in Breda.

Wij stellen ons graag aan u voor

In onze online Open Dag stellen een aantal medewerkers zich aan u voor. Ze vertellen over het werk dat zij bij Avian Thuiszorg doen.

Zo hopen wij u een indruk te geven van de dagbesteding jeugd, de dagbesteding ouderen, wijkverpleging en fysiotherapie.

Verpleegkunde

Als Wijkverpleegkundige bij Avian Thuiszorg heb je een belangrijke taak bij de verzorging van cliënten in hun thuisomgeving. Je signaleert gezondheidsproblemen, je voert verpleegtechnische handelingen uit en ondersteunt bij verzorgende taken zoals wassen en aankleden. Een belangrijk onderdeel van je werk vormt de communicatie met de klant, mantelzorgers en andere disciplines. Door het voeren van gesprekken en aandachtig te luisteren, kun je de zorgvraag optimaal vervullen. Je vormt een belangrijke schakel binnen het zorgproces, waarbij zelfstandigheid, professionaliteit, flexibiliteit en alertheid heel belangrijk zijn.

Dagbesteding en begeleiding ouderen

Avian Thuiszorg biedt dagbesteding voor ouderen.

Dagbesteding ondersteunt u bij het behouden van een dagritme en helpt u om zolang mogelijk thuis te blijven wonen. Heeft u bijvoorbeeld moeite om buitenshuis activiteiten te ondernemen? Wordt u misschien wat vergeetachtig, wilt u graag meer contact met anderen of heeft u hulp nodig bij het indelen van uw dag? Dan is de dagbesteding een passende oplossing. Avian Thuiszorg biedt u een zinvolle daginvulling en u ontlast de mantelzorger.

Dagbesteding en begeleiding jeugd

Avian Thuiszorg biedt dagbesteding voor jongeren van 14 tot 23 jaar

Maak je je zorgen of zit je in een vervelende situatie en kun je het niet zelf oplossen? Zou je graag willen dat er echt iets verandert? Wij van Avian Thuiszorg kunnen je helpen. Samen met mensen in je omgeving die jij belangrijk vindt, helpen we je controle te krijgen op je situatie en je problemen op te lossen.

Fysiotherapie

Avian Wellness helpt cliënten met klachten met betrekking tot het steun- en bewegingsapparaat. Door oefeningen of verschillende fysische therapieën wordt de cliënt geholpen om beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen.

  • algemene fysiotherapie
  • zwangerschapsfysiotherapie
  • psychosomatische fysiotherapie
  • bekkenbodemfysiotherapie
  • klassieke massage
  • stoelmassage
  • sportmassage
  • bindweefselmassage

Huishoudelijke hulp

Heeft u kortere of langere tijd hulp nodig bij dagelijkse handelingen? Worden zware taken in het huishouden u teveel? Heeft u verpleging thuis nodig? De zorgverleners van Avian Thuiszorg staan voor u klaar.

Werken bij Avian Thuiszorg

Avian Thuiszorg is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om het verpleegkundig en verzorgend team uit te breiden. Bijvoorbeeld als:

Stage lopen bij Avian Thuiszorg

Wij zijn al jaren een erkend stage/werkleerbedrijf vanuit SBB voor een breed scala aan MBO opleidingen.
Tevens hebben wij een samenwerking met verschillende opleidingsinstanties. Ook worden er in-company ook regelmatig opleidingen gegeven. Wij bieden verschillende stages van niveau 1 tot en met niveau 6 (HBO).

Daarnaast staan wij erom bekend dat wij stagiaires met een gecompliceerde achtergrond een stageplek geven. De problematiek heeft vaak te maken met een taalachterstand of met een psychische of psychiatrische beperking. Het gaat dan vaak om entree opleiding, niveau 1 en niveau 2.

Meer info over stage mogelijkheden