Werken bij Avian Thuiszorg

Toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? Kijk eens bij onze vacatures en ontdek waar jouw talent kan worden ingezet!

Vakantiewerk

Vakantie!!! Dat is weer lekker genieten, en de ideale gelegenheid om wat bij te verdienen.

Zoek jij een leuke, afwisselende, flexibele en vooral zinvolle vakantiebaan? Dan ben je bij Avian Thuiszorg aan het juiste adres!

Voor onze wijkteams zoeken wij enthousiaste vakantiekrachten. Als vakantiekracht help je mee in de zorg voor onze cliënten in de thuissituatie. Een gewaardeerde vakantiebaan met veel verantwoordelijkheid, waarin je veel kunt leren!

Meer weten?

Studenten werk

Studentenwerk in de zorg

Ben jij student in de zorg en heb jij wat tijd over? Wil je iets betekenen voor jouw medemens en wat bijverdienen?
Als student bij Avian Thuiszorg lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Je verricht werkzaamheden die je bij jouw opleiding hebt geleerd, en doet daar veel praktijkervaring mee op.

We hebben plaats voor jongens en meisjes vanaf verzorgende niveau 2.  Niet alleen als vakantiewerk, maar ook buiten de vakantieperiode maken we graag gebruik van jouw hulp. 

Zorg Manager

Als Zorgmanager bij Avian Thuiszorg ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, implementatie van kwaliteitskaders, invoering van zorgtechnologie en het realiseren van een toekomstbestendig personeelsbestand. Voor onze groeiende organisatie zoeken wij een gemotiveerde Zorgmanager.
Ben jij als verpleegkundige toe aan een nieuwe uitdaging? En heb jij ervaring met leidinggeven? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Zorg Planner

Als Zorg Planner bij Avian Thuiszorg ga je na een inwerkperiode binnen het team zelfstandig de planning doen van jouw regio. Je verzorgt de zorgplanning met behulp van de planningsapplicatie ONS Nedap. Bij voorkeur heb je dus al ervaring met het plannen van zorgdiensten en ervaring met ONS Nedap. Daarnaast ben je een luisterend oor voor de medewerkers en help je hen de knelpunten in de planning op te lossen. Samen met een collega-planner zorg je ervoor dat onze collega’s en cliënten 24/7 worden geholpen.

Administratief medewerker

Ben jij secuur, servicegericht en administratief sterk? En heb je aantoonbare ervaring met de declaratieverwerking in de zorgsector? Dan is deze uitdagende functie jou op het lijf geschreven.
Per direct zoekt Avian Thuiszorg Breda een ervaren administratief medewerker die tenminste 20-24 uur per week beschikbaar is.

Verpleegkundige / BPV-begeleider

Ben jij als Verpleegkundige die graag studenten begeleid in hun BeroepsPraktijkVorming (BPV)? Ben jij daarnaast ook  als verpleegkundige inzetbaar? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.


Als verpleegkundige / BPV-begeleider bij Avian Thuiszorg heb je een belangrijke taak bij de begeleiding van stagiaires en afstudeerders in de thuiszorg. Je begeleidt de student en informeert de student en zijn/haar studieloopbaanbegeleider over de voortgang van het leerproces en de leer- en werkhouding van de student.

Kwaliteitsmanager

Ben jij als Kwaliteitsmanager toe aan een nieuwe uitdaging? Ben jij een proactieve duizendpoot met twee rechter handen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.
Als Kwaliteitsmanager geef je administratief en praktisch uitvoering aan het onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem van Avian Thuiszorg. Je biedt procesmatig ondersteuning bij de implementatie, bewaking en borging van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Verzorgende IG

Als Verzorgende IG bezoek je cliënten thuis om ze te verzorgen in hun vertrouwde omgeving. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Je werkt zelfstandig, maar toch ook samen. Jij bent verantwoordelijk voor de cliënten die aan jou zijn toevertrouwd, maar hierbij kun je altijd rekenen op de hulp van collega’s uit je team. Je voert verpleegkundige handelingen uit, zoals het geven van medicatie, het zetten van een injectie, zwachtelen en wondzorg. Je ondersteunt de cliënt met de algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals douchen of wassen en aankleden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg voor een aantal cliënten.

Zorgcoördinator

Als Zorgcoördinator bij Avian Thuiszorg draag je mede zorg voor de werving & selectie van collega’s en voor een optimale bezetting binnen het team. Je zorgt voor continuïteit van de aandachtsvelden binnen je teams en je levert een bijdrage aan het opstellen van het jaarplan, passend binnen de financiële kaders.

Helpende Plus

Als Helpende plus bij Avian Thuiszorg ga je de zorgvrager ondersteunen bij diens zorg bij niet-toereikende zelfredzaamheid op lichamelijk en huishoudelijk terrein of je neemt zorgtaken over.
Doel van de helpende is de zorgvrager te ondersteunen bij het realiseren van een optimaal basisniveau van functioneren en de zorgvrager te ondersteunen bij het realiseren van een optimale leefomgeving. Hiermee draag je bij aan het realiseren van een optimale kwaliteit van leven en functionele autonomie van de zorgvrager, zoals de zorgvrager die ervaart of wenst.

Management Assistent

Als Management Assistent bij Avian Thuiszorg ondersteun je de directie en management van Avian Thuiszorg.

Je houdt het overzicht. Je beheert de agenda’s, maakt afspraken, organiseert bijeenkomsten en regelt overlegruimtes. Daarnaast denk je ook mee over wat er moet gebeuren en help je projecten te plannen.
Daarbij bekijk je altijd of de doelen gehaald worden en of iedereen met de juiste dingen bezig is. Zie je dat het misgaat of beter kan? Dan wacht je niet af, maar komt zelf met initiatieven. Het is belangrijk dat je inzicht hebt in bedrijfsprocessen en dat je overzicht hebt over office taken.

Kwaliteitsverpleegkundige

Als Kwaliteitsverpleegkundige bij Avian Thuiszorg ondersteun je het cliëntgebonden zorgproces en levert een bijdrage aan de professionalisering van de individuele medewerker en het team d.m.v. onder andere coaching en training on the job.
De Kwaliteitsverpleegkundige coacht de teams op organisatorisch en zorginhoudelijk vlak. Daarnaast initieert en ontwikkelt de kwaliteitsverpleegkundige kwaliteitszorg, is mede verantwoordelijk voor innovatie en professionalisering binnen de zorgteams en kan complexe verpleegkundige handelingen uitvoeren.

Wijkverpleegkundige

Als Wijkverpleegkundige bij Avian Thuiszorg heb je een belangrijke taak bij de verzorging van cliënten in hun thuisomgeving. Je signaleert gezondheidsproblemen, je voert verpleegtechnische handelingen uit en ondersteunt bij verzorgende taken zoals wassen en aankleden. Een belangrijk onderdeel van je werk vormt de communicatie met de klant, mantelzorgers en andere disciplines. Door het voeren van gesprekken en aandachtig te luisteren, kun je de zorgvraag optimaal vervullen. Je vormt een belangrijke schakel binnen het zorgproces, waarbij zelfstandigheid, professionaliteit, flexibiliteit en alertheid heel belangrijk zijn.

Financieel Administratief Medewerker

Voor onze organisatie zoeken wij een duizendpoot op administratief en financieel gebied. Avian Thuiszorg is een kleine organisatie, hierdoor heeft deze functie een breed functiepakket. We bieden voldoende ruimte om te leren.

Als Financieel Administratief Medewerker bij Avian Thuiszorg ben je mede verantwoordelijk voor het op orde houden van de financiële administratie.

Manager

Sollicitant

Als Manager bij Avian Thuiszorg draag je bij aan de beleidsontwikkeling van de organisatie. Het implementeren van het organisatiebeleid en het niveau van de werkeenheid. Er kan sprake zijn van waarneming van de directeur.

Lid raad van toezicht

Sollicitant

De Raad van Toezicht van Avian Thuiszorg houdt op een betrokken en maatschappelijk verantwoorde wijze toezicht op de organisatie.

Verpleegkundige Niv 4

Als Verpleegkundige bij Avian Thuiszorg heb je een belangrijke taak bij de verzorging van cliënten in hun thuisomgeving. Je  voert verpleegtechnische handelingen uit en ondersteunt bij verzorgende taken zoals wassen en aankleden. Een belangrijk onderdeel van je werk vormt de communicatie met de klant, mantelzorgers en andere disciplines. Door het voeren van gesprekken en aandachtig te luisteren, kun je de zorgvraag optimaal vervullen. Je vormt een belangrijke schakel binnen het zorgproces, waarbij zelfstandigheid, professionaliteit, flexibiliteit en alertheid heel belangrijk zijn.

Begeleid(st)ers

zorgmedewerker

Als Begeleider bij Avian Thuiszorg draag je actief bij aan de zelfredzaamheid van mensen. Je bezoekt jouw cliënten thuis en gaat aan de slag met individuele doelen. Hierbij ligt de nadruk op coachen en ontwikkelen.

Je werkt nauw samen met andere zorgverleners en familie, vrienden en mantelzorgers. Samen met de cliënt maak je een begeleidingsplan met heldere doelen en je evalueert regelmatig. Op een praktische manier pak je problemen samen aan.

Casemanager Dementie

Als Casemanager Dementie bij Avian Thuiszorg begeleid en ondersteun je de cliënt met dementie en diens mantelzorger met als doel dat de cliënt verantwoord en prettig thuis kan blijven wonen met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Je brengt de zorgvraag in kaart, geeft voorlichting over het ziektebeeld en de mogelijkheden in zorg en welzijn.

Huishoudelijke hulp

Als Huishoudelijke Hulp bij Avian Thuiszorg help jij mensen met het huishouden die dat niet meer zelf kunnen. Hierbij gaat het niet alleen om ouderen, maar ook om mensen die bijvoorbeeld aan het revalideren zijn. Ben jij sociaal ingesteld, vriendelijk en flexibel? Wil je graag helpen in het huishouden én daarmee bijdragen aan het geluk van de klant? Dan ben jij de huishoudelijke hulp naar wie wij op zoek zijn!

Open sollicitatie

Wij komen altijd graag in contact met goed gekwalificeerde en gemotiveerde mensen.

Bezoek onze digitale open dag

Stage plaatsen

Avian Thuiszorg heeft leuke en interessante stageplaatsen. De stagemogelijkheden variëren van snuffelstages tot afstudeerstages.

Bezoek onze digitale open dag