Werken bij Avian Thuiszorg

Toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? Kijk eens bij onze vacatures en ontdek waar jouw talent kan worden ingezet!

Wijkverpleegkundige

Als Wijkverpleegkundige bij Avian Thuiszorg heb je een belangrijke taak bij de verzorging van cliënten in hun thuisomgeving. Je signaleert gezondheidsproblemen, je voert verpleegtechnische handelingen uit en ondersteunt bij verzorgende taken zoals wassen en aankleden. Een belangrijk onderdeel van je werk vormt de communicatie met de klant, mantelzorgers en andere disciplines. Door het voeren van gesprekken en aandachtig te luisteren, kun je de zorgvraag optimaal vervullen. Je vormt een belangrijke schakel binnen het zorgproces, waarbij zelfstandigheid, professionaliteit, flexibiliteit en alertheid heel belangrijk zijn.

Financieel Administratief Medewerker

Als Financieel Administratief Medewerker bij Avian Thuiszorg ben je mede verantwoordelijk voor het op orde houden van de financiële administratie.

Manager

Sollicitant

Als Manager bij Avian Thuiszorg draag je bij aan de beleidsontwikkeling van de organisatie. Het implementeren van het organisatiebeleid en het niveau van de werkeenheid. Er kan sprake zijn van waarneming van de directeur.

Lid raad van toezicht

Sollicitant

De Raad van Toezicht van Avian Thuiszorg houdt op een betrokken en maatschappelijk verantwoorde wijze toezicht op de organisatie.

Verpleegkundige Niv 4

Als Verpleegkundige bij Avian Thuiszorg heb je een belangrijke taak bij de verzorging van cliënten in hun thuisomgeving. Je  voert verpleegtechnische handelingen uit en ondersteunt bij verzorgende taken zoals wassen en aankleden. Een belangrijk onderdeel van je werk vormt de communicatie met de klant, mantelzorgers en andere disciplines. Door het voeren van gesprekken en aandachtig te luisteren, kun je de zorgvraag optimaal vervullen. Je vormt een belangrijke schakel binnen het zorgproces, waarbij zelfstandigheid, professionaliteit, flexibiliteit en alertheid heel belangrijk zijn.

Begeleid(st)ers

Als Begeleider bij Avian Thuiszorg draag je actief bij aan de zelfredzaamheid van mensen. Je bezoekt jouw cliënten thuis en gaat aan de slag met individuele doelen. Hierbij ligt de nadruk op coachen en ontwikkelen.

Je werkt nauw samen met andere zorgverleners en familie, vrienden en mantelzorgers. Samen met de cliënt maak je een begeleidingsplan met heldere doelen en je evalueert regelmatig. Op een praktische manier pak je problemen samen aan.

Verzorgende IG

Als Verzorgende IG bezoek je cliënten thuis om ze te verzorgen in hun vertrouwde omgeving. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Je werkt zelfstandig, maar toch ook samen. Jij bent verantwoordelijk voor de cliënten die aan jou zijn toevertrouwd, maar hierbij kun je altijd rekenen op de hulp van collega’s uit je team. Je voert verpleegkundige handelingen uit, zoals het geven van medicatie, het zetten van een injectie, zwachtelen en wondzorg. Je ondersteunt de cliënt met de algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals douchen of wassen en aankleden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg voor een aantal cliënten.

Casemanager Dementie

Als Casemanager Dementie bij Avian Thuiszorg begeleid en ondersteun je de cliënt met dementie en diens mantelzorger met als doel dat de cliënt verantwoord en prettig thuis kan blijven wonen met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Je brengt de zorgvraag in kaart, geeft voorlichting over het ziektebeeld en de mogelijkheden in zorg en welzijn.

Huishoudelijke hulp

Als Huishoudelijke Hulp bij Avian Thuiszorg help jij mensen met het huishouden die dat niet meer zelf kunnen. Hierbij gaat het niet alleen om ouderen, maar ook om mensen die bijvoorbeeld aan het revalideren zijn. Ben jij sociaal ingesteld, vriendelijk en flexibel? Wil je graag helpen in het huishouden én daarmee bijdragen aan het geluk van de klant? Dan ben jij de huishoudelijke hulp naar wie wij op zoek zijn!

Open sollicitatie

Wij komen altijd graag in contact met goed gekwalificeerde en gemotiveerde mensen.

Stage plaatsen

Avian Thuiszorg heeft leuke en interessante stageplaatsen. De stagemogelijkheden variëren van snuffelstages tot afstudeerstages.

Bezoek onze open dag