Vakantiewerk/Studentenwerk

Vakantie!!! Dat is weer lekker genieten, en de ideale gelegenheid om wat bij te verdienen.

Zoek jij een leuke, afwisselende, flexibele en vooral zinvolle vakantiebaan? Dan ben je bij Avian Thuiszorg aan het juiste adres!

Voor onze wijkteams zoeken wij enthousiaste vakantiekrachten. Als vakantiekracht help je mee in de zorg voor onze cliënten in de thuissituatie. Na een inwerkperiode, waarin je alles te weten komt over hoe wij goede zorg leveren, krijg je bij ons de vrijheid om zelfstandig de wijk in te gaan en onze cliënten te verzorgen. Een gewaardeerde vakantiebaan met veel verantwoordelijkheid, waarin je veel kunt leren!

Vakantiewerk

Wat bieden wij?

  • Wisselende diensten (ochtend, middag en avond), waarbij je zelf je voorkeur kunt aangeven. Dus voldoende vrije tijd over als je dat wilt.
  • Een uitstekend uurloon.
  • Een mooie extra praktijkervaring voor je opleiding in de zorg.
  • In ruil voor jouw inzet besteden we aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
  • Het salaris is conform de CAO VVT. Dit komt neer op zo’n 12 euro bruto per uur. De exacte hoogte wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en opleidingsjaar en de verpleegtechnische handelingen die je mag uitvoeren.

Wie ben jij?

  • Je studeert voor Verzorgende IG, mbo Verpleegkunde of hbo Verpleegkunde;
  • Je hebt minimaal het eerste leerjaar inclusief een stage afgerond;
  • Óf je bent al gediplomeerd vanaf het niveau Helpende;
  •  Je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, scooter of auto)
  • Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Avian Thuiszorg werken een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Waar ga je werken?

Avian Thuiszorg is een kleine thuiszorgorganisatie in Breda die zich richt op verpleging, verzorging en begeleiding van cliënten in de regio West-Brabant en Zuid-Holland. Door ons zorgaanbod bieden wij de cliënt de mogelijkheid om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Wij doen dit met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt, en in samenwerking met andere zorgverleners. Hierbij staan de eigen kracht en de eigen mogelijkheden van de cliënt centraal.

Samen zorgen we voor een werkomgeving waarin iedereen met plezier aan het werk gaat, zodat onze mensen trots en energiek kunnen zijn. Avian Thuiszorg is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief.

Kom je ons team versterken?

Herken je jezelf in deze vacature en ben jij geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan je motivatiebrief met je curriculum vitae  naar solliciteren@avianthuiszorg.nl.

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Avian Thuiszorg via 085 067 0007  of solliciteren@avianthuiszorg.nl.

Bel gerust of stel je vraag via e-mail of chat functie op www.avianthuiszorg.nl.