Zet jij je in als vrijwilliger?

Je hebt wat tijd over en wilt graag iets betekenen voor jouw medemens. Bij Avian Thuiszorg ben je van harte welkom en kun je als vrijwilliger jouw tijd een mooie invulling geven. Er is bij Avian Thuiszorg altijd iets te doen wat bij je past.

dementie

Dankbaar werk

Samen met een cliënt wandelen in de natuur, fietsen naar de markt, een kop koffie drinken en een praatje maken, iemand ondersteunen om van a naar b te komen, een rondje fietsen of helpen bij een activiteit op locatie, de hond uitlaten, helpen met boodschappen doen of misschien ben jij wel de tijdelijke steun voor ouders bij het opvoeden van hun kinderen.

Voor iedereen

Bij Avian Thuiszorg zien we jou als collega. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij met plezier naar jouw (vrijwilligers)werk gaat. Samen kijken we welke vrijwilligerstaken het beste bij jou passen. Vooraf worden in overleg duidelijke afspraken gemaakt over de inhoud van het vrijwilligerswerk, de tijden waarop je dat doet en de begeleiding. Opleiding en leeftijd doen er niet toe, maar een vriendelijk en respectvol karakter en de wil om een helpende hand te bieden wel.

Onmisbaar

Het lijken kleinigheden, maar in het vrijwilligerswerk lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven van cliënten. Je geeft praktische en soms ook emotionele steun. In sommige gevallen neem je als vrijwilliger tijdelijk de zorgtaken van de mantelzorger over.
Door de mantelzorger te ontlasten,  heeft deze dan even tijd voor zichzelf.

Wat krijg je ervoor terug?

Vrijwilligerswerk kan veel waarde bieden. Het geeft je een goed gevoel, je doet nieuwe contacten op. Het kan leerzaam zijn en leiden tot nieuwe ervaringen en inzichten. En een koekje bij de koffie.

Begeleiding volwassenen

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij Avian Thuiszorg? Neem dan contact op met de begeleiding@avianthuiszorg.nl of bel 085 067 0007.